Kalauz

Gyakran hallott hittel kapcsolatos kifejezések magyarázata, a keresztény hittől távol élőknek.

A magyarázatok nem a teljesség igényével készülnek, hanem röviden, lényegre törően -esetleg a sok megközelítésből csak egyet kiragadva- igyekszenek útmutatást adni.

Tovább

A rózsafüzér

 

http://domonkosok.hu/a-rozsafuzer-eredete-es-lenyege/

 

Rózsafüzér Királynéja!

Könyörögj érettünk!


 

Kedves NEK-résztvevő!

Örömmel, reménnyel és nagy-nagy várakozással készülünk arra, hogy a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson Jézussal és minél több hívő testvérünkkel találkozhassunk, együtt ünnepelve az Eucharisztiában köztünk, velünk élő Jézust.

Annak érdekében, hogy az érdeklődők könnyebben juthassanak el a Veszprémi Főegyházmegyéből a 2021. szeptember 12-én, 11.30 órakor Budapesten, a Hősök Terén Ferenc pápa által celebrált, és így várhatóan a legnagyobb érdeklődésre számot tartó szentmisére, egyes vonatokon előre lefoglalt, kedvezményes árú férőhelyekkel szeretnénk gördülékenyebbé tenni a hívek utazását.

 

Kérjük, hogy amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel– illetve, amennyiben további kedvezményes utazási lehetőségekről érdeklődne –, töltse ki az alábbi igényfelmérő űrlapot 2021. július 20-ig, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot:

https://forms.gle/cRs7c4NEbm6o7QTL8 

Terveink szerint mindazokat, akik utazási szándékukat ilyen módon előzetesen jelzik, egységes kalapokkal szeretnénk megajándékozni, melyek így a szentmisén is segítségére lehetnek a híveknek egymás felismerésében, valamint mások számára is kifejezhetjük a Veszprémi Főegyházmegyéhez való tartozásunkat egységes megjelenésünkkel.

 További áldott készületet kívánunk!